Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Tienaa rahaa!
Kotisivut: http://www.tienaalahjakortteja.co.cc/

03.11.2011 01:48
Tienaa rahaa täyttämällä kyselyjä/galluppeja. Saat palkkioksi pisteitä jotka voit vaihtaa lahjakortteihin! Itse saan 20-50€:n edestä lahjakortteja kuukaudessa! Kannattaa kokeilla! :)

www.tienaalahjakortteja.co.cc

Nimi: Julia
Kotisivut: http://www.paradisos.suntuubi.com/

25.09.2011 15:26
Nea vinkui isoisältään: "Kerro nyt se tarina, olen jo sen verran vanha!" Isoisä pyöritti huvittuneena päätään. "Olet vasta 10:nen, mutta kaiketi voin sen sinulle nyt jo kertoa; Isäni isä kertoi tämän minulle kun olin sinun ikäisesi.
Kerrotaan, että jossain tuolla, syvällä metsässä on paikka, jossa metsä on jakautunut valoisaan ja pimeään puoleen. Kuten saatat arvatakkin, pimeällä puolella asuu pimeyden olentoja, kuten vampyyrejä, ja valoisalla valon eli hyvyyden olentoja.
Näiden kahden metsän osasen rajalla sijaitsee talli, jonka asukkaisiin kuuluu ihmisten lisäksi lohikäärmeitä ja pegasoksia..." Nea huudahti väliin silmät suurina:" Oikeesti?" Isoisä katsoi tuimasti pojantytärtään, mutta hymyili sitten:"Kuka tietää. Voipi ollakkin aivan totta, mutta minun piti kertoa vielä, että tallissa oli muutakin mystistä: Sen sydämmeen oli kätketty maaginen esine, joka väärissä käsissä päästäisi kaikki pahuuden olennot valloilleen..."
Haluatko jatkaa isoisän kertomusta? Olet valmis puollustamaan Tarueläintalli Paradisosta?

-Julia

P.S. Sori, jos ei saanut mainostaa

©2020 Superhorzen nettisivut - suntuubi.com